Kiesések várhatók az e-matrica értékesítésben és ügyfélszolgálati ügyintézésben 2015. december 6-án 01:00 órától 03:00 óráig

Hálózati karbantartás miatt 2015. december 6-án 01:00 órától 03:00 óráig tartó időszakban kiesések várhatók az E-matrica értékesítésben. Ebben az időintervallumban 40-60 perc időtartamban egyik értékesítési csatornán sem lehet az E-matricát megváltani.
A NÚSZ Zrt. saját értékesítési pontjain (Mosonmagyaróvár, Rajka, Hegyeshalom és budapesti ügyfélszolgálat, valamint az ematrica.nemzetiutdij.hu weboldalon) az ügyfélkiszolgálás a jelzett időintervallumban teljeskörűen szünetel. 

Tájékoztatjuk, hogy a fent meghatározott időszakban nincs lehetősége E-matricát váltani, ezért kérjük, hogy úthasználati jogosultságát elővételben vásárolja meg az ematrica.nemzetiutdij.hu weboldalon, ügyfélszolgálati irodáinkban vagy viszonteladói partnereinknél. Felhívjuk figyelmét arra, hogy díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkeznie kell érvényes jogosultsággal, azaz E-matricával. 

Kérjük, a fentiek figyelembevételével tervezze utazását! Megértését köszönjük! 

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.